Pasta met gebakken kip en spinazie
Wim Borghys
1 minuut leestijd
Pasta met gebakken kip en spinazie
culinair
- Kamperen
Ingrediënten voor 4 personen:
-
600 g kippenfilet
-
200 g spaghetti
-
500 g verse bladspinazie
-
200 g Parmezaan schilfers
-
1 teentje look
-
20 cl room
-
Oregano
-
Olijfolie
-
Peper en zout
Bereiding:
- Snij de kipfilet in blokjes en bak deze gaar in olijfolie.
- Plet het teentje look fijn en voeg samen met de spinazie toe als de kip bijna gaar is.
- Laat de spinazie kort mee stoven en giet eventueel overtollig vocht af.
- Voeg daarna de room toe en kruid af met oregano, peper en zout.
- Kook ondertussen de pasta beetgaar.
- Meng alles goed door elkaar en serveer met wat Parmezaan schilfers.